Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kínos helyzetbe került Weisz Fanni

Kínos helyzetbe került Weisz Fanni

Cége érdemi adótartozást halmozott föl.

Adóvégrehajtás indult Weisz Fanni cége ellen – írja a Bors. A Feketelista.hu adatai szerint komoly adótartozást halmozhatott fel a modell kft.-je az utóbbi időszakban.

Ennek következében több szankció is érte a vállalkozást, a Weisz Fanni Stúdió Kft.-t, sőt jelenleg kényszertörlés alatt áll. Ezen felül a modellt idén áprilisban eltiltották számos tevékenységtől: egészen 2023-ig nem alapíthat céget és nem viselhet olyan tisztséget egy cég életében, ahol érdemi, befolyásoló döntéseket hozhat.

A feketelista adatai szerint 2017 óta három adótartozást követlenek a cégen, sőt 2018 januárjában már a cég kényszertörlési eljárását is megkezdték. Előrelépés azonban nem történhetett az adósságrendezéssel kapcsolatban. A folyamat azonban itt még nem ért véget, ugyanis további adóhátralékot fedeztek fel, körülbelül két héttel ezelőtt el is kezdődött a legújabb adóvégrehajtás folyamata.

A modell a lappal annyit közölt, hogy nincs tudomása az esetekről, sőt, őt is megdöbbentette és igyekszik utánajárni a történteknek.