Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Hír TV újra nagyon Fidesz-közeli lehet

A Hír TV újra nagyon Fidesz-közeli lehet

A Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor és stábja nemsokára visszaveheti a vezetést a televízió felett, és várhatóan visszanavigálja azt a kormány oldalára.

Amiről pletykálnak és háttérben beszéltek róla, azt most a 444-nek megerősítette két forrás is, azaz miután Nyerges Zsolt megvette a Hír TV-t az nem parkol le a Simicska Lajos korábbi üzlettársánál, hanem “halad tovább” a kormánypárt felé, s visszaolvad a Fidesz médiabirodalmába. Ez egyben azt is jelenti, hogy fordulat várható a Hír TV szakmai vezetésében, és hamarosan korábbi kormányhű figurák felbukkanása várható.

A Mediaworks-t vezető Liszkay Gábor és stábja nemsokára visszaveszi a vezetést a televízió felett, és várhatóan visszanavigálja azt a kormány oldalára.

Hogy pontosan mi lesz a televízió sorsa azt a lap szerint Orbán Viktor, Rogán Antal kommunikációs miniszter és Liszkay Gábor hozzák majd meg. Az nem tisztázott még, hogy Liszkay névleg is visszatér a tévéhez, vagy csak ő jelöli ki az új szakmai vezetést, de az biztos, hogy a tévé kulcsa nála van.

A Hír TV lehet, hogy valamilyen formában „beolvasztják” az Echo TV-be, vagy később egy holding részeként működtetik a kormánypárti média vezetői a két hírtelevíziót. Ha igazak azok a híresztelések, hogy Mészáros Lőrinc átveszi Andy Vajnától a TV2-csoportot, az sem kizárt, hogy a két hírtelevízió annak részeként, párhuzamosan, egymással rivalizálva működik majd tovább.