Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dzsudzsák Balázs egyelőre nem akar hazatérni az NB I-be

Dzsudzsák Balázs egyelőre nem akar hazatérni az NB I-be

Dzsudzsák Balázs az előző szezon végén távozott arab klubjától, az al-Vahda SC-től, és azóta nincs csapata. A 31 éves szélső a Hungaroringen egy újságírói kérdése elmondta: egyelőre nem tudja, hol folytatja pályafutását, de továbbra sem akar hazatérni.

„Nem tervezem, nincs a lehetőségek között, de soha ne mondd, hogy soha, én mindig próbálom ehhez tartani magam. Nem fogom azt mondani, hogy ezer százalék, hogy nem, mert mi van, ha ne adj’ isten az igazolási időszak végén mégis maradok? Természetesen mindig megtisztelő, ha szeretettel várnak itthon és számítanának a segítségemre, a játékomra, de egyelőre nem szeretnék jönni.

Úgy érzem, még van bennem annyi, és elértem annyit, hogy kamatoztatni tudjam a külföldi kapcsolataimat”

– mondta Dzsudzsák.

Marco Rossi szövetségi kapitány a hét közepén kijelentette, kedveli Dzsudzsák játékát, és jó kapcsolatban van vele, de ha nem edz és nem játszik rendszeresen, nem léphet pályára a Nemzetek Ligája első fordulójában Finnország ellen.

Dzsudzsák elmondta, tiszteletben tartja a mindenkori szövetségi kapitány döntéseit, és nem kíván nyilatkozatháborúba bonyolódni Rossival. A szélső elismerte, a jelenlegi klubnélküli állapot neki sem jó, de, ha aszövetségi kapitány számít rá, az eddigiekhez hasonlóan a legjobb tudása szerint fogja segíteni a válogatottat.