Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vajna Timi húga Andy Vajnától bérel lakást, Csobot Adél a szülésről beszélt – A nagy bulvárszemle

Vajna Timi húga Andy Vajnától bérel lakást, Csobot Adél a szülésről beszélt – A nagy bulvárszemle
  • Nyári Dia, aki a Barátok közt egyik szereplője volt egészen addig, amíg terhes nem lett, azt mondja, legalább egy évig a fia, Zétény mellett szeretne maradni, ezért addig biztosan nem tér vissza a tévézéshez. A jövő pedig utána is kérdéses, mert az is megfordult a fejükben a párjával, hogy újabb babaprojektbe várnak bele, így pedig még tovább csúszhat a tervezett visszatérése a Barátok köztbe. (Bors)
  • Csobot Adél, aki a második gyermekét várja Istenes Bencével azt mondja, már mindent megterveztek a szüléssel kapcsolatban, és tulajdonképpen a bevált recepten ne változtass elvet követik, vagyis a legtöbb dolog úgy alakul majd, mint az első gyerekük esetében. Apás szülés lesz, ugyanannál az orvosnál, ragaszkodnak a köldökzsinórból kinyert őssejthez. Istenes jelenleg a német X-Faktort forgatja, de azt mondja, amint hírt kap a szülésről, azonnal hazarepül. Egy dolog viszont bizonyosan más lesz. „Natan, Bence és én is a Bika jegyében születtünk, rengeteg a hasonlóság köztünk. Most egy oroszlán érkezik hozzánk, és valami miatt úgy érzem, ő lesz a főnök a családban” – mondta Csobot Adél. (Blikk)
  • Férjhez ment Vajna Timi húga, Lilla, de a nővére nem nézte jó szemmel a húszas évei közepén járó lány házasságát. „Eleinte le akartam beszélni őket, hogy ilyen fiatalon házasodjanak. De örülök, hogy Lilla is feleség lett” – mondta Vajna Tímea a frigyről. A fiatalok albérletben laknak, méghozzá nem mástól, Andy Vajnától bérlik a lakásukat, fontosnak tartották, hogy ne ingyen adja nekik a lakást a kormánybiztos, mindenképpen fizetni akartak érte. (Blikk)