Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

VV Aurelio érzelmes posztban köszönt el az RTL Klubtól

VV Aurelio érzelmes posztban köszönt el az RTL Klubtól

Nem sokkal azután, hogy kiderült, VV Aurelio ellen akár vádat is emelhetnek egy emberrablási ügyben, a realityceleb egy érzelmes posztban elköszönt kenyéradójától, az RTL Klubtól.

Aurelio O. Caversaccio

Kedves RTL!!! Mivel mindenkitől személyesen nem fogok tudni elköszöni,ezért egy nyílt levélben szeretnék elbúcsúzni.Nem is tudom hogy,kezdjem.Nehéz ezt így sorokba,szavakba foglalni.Sosem volt…

Aurelio hosszan sorolta a posztjában, mit köszönhet a csatornának, külön kitért arra, hogy miket csinált a Való Világ után, így jó betekintést kaphattunk abba, milyen íven vezethet a pályája egy átlagos realityszereplőnek a hírnevet hozó valóságshow vége után.

„Több mint 10 műsorban szerepeltem, mint szereplő, vendég és műsorvezető. Az utobbit szakmailag biztos sokan megkérdőjelezik. Pont leszarom. A Való Világ megváltoztatta az életem, a Celeb vagyok híressé tett. A VV8-promója, amikor az egész országban ki voltam plakátolva, felejthetetlen. A farmon mentór is voltam, Gyertek át, Playback párbaj, Hadjálfőzni, stb., mindegyiket imádtam. A végén már kamera mögött is kiprobálhattam magam. Az új szakmám warm up. A bemelegitő ember. Először Anikó show, a Fal és a végén az X-faktor. Kicsit könnyezem most” – írta Aurelio.

A posztban azt írja, akármennyire is nehéz, a döntését, hogy elhagyja a csatornát nem változtatja meg. Döntése hátteréről egyelőre nem sokat tudni, de a poszt alatti hozzászólások között célzást tett arra, hogy könnyen lehet, hogy nem visszavonulót fúj, csupán csatornát vált.

„Mindenki nyugodjon meg!!! Ugyanis megjövök mint Ronaldo!!!!” – írta.