Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Másfél millió ember nézte végig, ahogy megszüli hatodik gyerekét a hátsókertben

Másfél millió ember nézte végig, ahogy megszüli hatodik gyerekét a hátsókertben
  • 2018. július 24., 10:50

Bár orvosnak tanult mégis a szabad szülés híve Sarah Schmid nagycsaládos anyuka. Azt állítja otthoni környezetben, és a természet lágy ölén képes a leginkább arra koncentrálni, ami ilyenkor egy nő feladata.

Az összesen másfél millió nézőt leszámítva egyedül adott életet legkisebb gyerekének ottjonuk hátsó kertjében a 36 éves német édesanya. Ezzel mind a hat gyereke otthon látta meg a napvilágot. A 11 éves Johanna, a 10 éves Jonathon, a nyolcéves Emanuel, a két évvel fiatalabb Elisabeth, valamint a három és alig egy éves Konstantin is.

“A nő, az nő. Ez a világ legtermészetesebb dolga, semmi bámulni való nincs rajta. Régebbi kultúrákban az idősebbek a fiatalabb lányok szeme láttára szültek, hogy ők is megtapasztalhassák, min megy ilyenkor keresztül a másik.”

– nyilatkozta. És hogy miért töltötte mindezt fel YouTube-ra?

“Manapság meg kell ragadni a lehetőséget, hogy mások is bepillanthassanak a szülés csodájába, a maga természetességében.”

A videóra adott reakciók persze széles skálán mozognak. Van, aki úttörőként tekint Sarah-ra, és van, aki ostobaságnak és feleslegesnek tartja az ilyen szintű kitárulkozást.

IDE kattintva mindenki megtekintheti Sarah szülését, de egyet had mondjunk… ne ebéd előtt legyünk rá kíváncsiak!

(Daily Mail)