Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bozsik Péter szerint a Videoton játékosai a világbajnokság nézése miatt nem tudtak eleget pihenni

Bozsik Péter szerint a Videoton játékosai a világbajnokság nézése miatt nem tudtak eleget pihenni

Bár még szombati kontent, azért mindenképp érdemes megjegyezni, hogy nemcsak a magyar futball van a topon jelenleg, hanem a magyar futball körítése is: a stúdióban ülő szakértők feladata kicsit nyugatra általában az, hogy értelmezzék kicsit a meccseket, a felvezetőben pedig apróságokra hívják fel a néző figyelmet, de szerencsére Magyarországnak van egy Bozsik Pétere (hét meccsen volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya), aki más dimenziókban mozog. A Játékoskijáró műsorban például azt próbálta meg elmondani, miért játszott ilyen rettenetesen rosszul a Mol Vidire keresztelt Videoton a BL-selejtezői alatt. A fő érv persze a rövid szünet volt, de mint kiderült, az a világbajnokság is fárasztó volt, ami amúgy a fehérvári klub egyetlen játékosát sem érintette:

“Ne felejtsük el, hogy volt egy világbajnokság is, amit minden játékos figyel, minden játékos nyomon követ, és egyszerűen nem tudsz kizökkenni, nem tudsz teljes mértékben kikapcsolódni, mert ezt az egy hónapot kitöltötte ugyanúgy a futball.”

Próbáljuk meg értelmezni Bozsik gondolatait! Tehát a Videoton keretét az fárasztotta ki, hogy nézni kellett a tévében azt, ahogy mások fociznak, ez pont ugyanúgy kitölti az idejüket, mint amikor fut az NB I. Messzire vezet ez a gondolat, hiszen ha tényleg pont annyira tölti ki az idejüket, akkor meg is van az oka a bajnokság soha véget nem érő romlásának.

Ami megdöbbentő, hogy az utána véletlenül Videotont mondó, majd óriási mentéssel Mol Vidiző Molnár Mátyás nem nevetett bele a mikrofonba, de szerencsére itt vagyunk mi, akik megtehetjük a gép előtt! A teljes gondolatot 11:40-től hallhatja.