Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Úgy tűnik, az esőre még nincs válasza Mészáros Lőrinc világszínvonalú sportmárkájának

Úgy tűnik, az esőre még nincs válasza Mészáros Lőrinc világszínvonalú sportmárkájának

A Haladás edzője kénytelen volt a béna Adidas-dzsekijét felvenni, hogy ne ázzon el.

Tegnap végre eljött a nagy nap, és bemutatkozott a Mészáros Lőrinc által szponzorált csúcsmárka, a 2Rule: bár a honlap a drámai visszaszámlálás után továbbra sem működik, a Felcsút és a Haladás felnőtt csapata már az NB I. nyitányán bemutatkozott az új mezekben. Úgy tűnik, a márka mögött álló agytrösztök még nem fedték le a foci minden szegmensét, ugyanis a tegnapi Budapest Honvéd-Haladás meccsen elkezdett ömleni az eső, ilyenkor pedig esőkabátot szoktak húzni a klubok edzői. Igen ám, de úgy tűnik, hogy a 2Rule még nem jár az esőkabátok szintjén, vagy meglepően hasonlítanak termékeik a Haladás előző termékeit gyártó Adidasokra, ugyanis a szombathelyi csapat edzője, Michal Hipp egy háromcsíkos kabátot húzott, eltakarva ezzel a Magyar Büszkeséget, ami emberek százmillióinak fog munkát teremteni. Nézzék csak a kép alján, ott telepszik rá a nemzetközi multi a magyar virtusra!

fotó: Budapest Honvéd Facebook

Kevésbé vicces, illetve magyarázható, hogy a 2Rule Király Gábornak sem gyártott mackóalsót, ő jól láthatóan a saját márkáját képviselő naciban védte végig a meccset.

fotó: Budapest Honvéd Facebook

A meccset amúgy 3-2-re nyerte a Kispest, mégsem rettentek meg az ellenfelek a vagány színektől és lendületes formáktól.