Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Visszaszámoltak, de csak nem indult el a 2Rule honlapja

Visszaszámoltak, de csak nem indult el a 2Rule honlapja

Úgy volt, hogy végre felröppen a “2Rule” honlapja, már régóta zajlott a visszaszámlálás, bíztunk benne, szombat hat órától éles lesz a felület.

Nyomjuk az F5-öt becsülettel, de csak nem frissül a honlap, így aztán továbbra is kevés információhoz juthatunk a márkával kapcsolatban.

 

 

A 2Rule iránt érdeklődők így sötétben tapogatóznak, vagy legalábbis nem juthatnak annyi információhoz, mint több NBI-es klub. Mészáros Lőrinc ruhamárkájának honlapja eddig sem sem közölt semmiféle információt, csak a visszaszámlálás pörgött az uraldapalyat.hu oldalon, ahová a 2Rule.com cím beütése után is lehetett eljutni.

A 2Rule.hu nem létezik, viszont a hashtag jel a modern kor elvárásainak megfelelően szerepelt a felületen, ha már nemzeti márkáról és a magyarság korábbi hadi jelvényéről van szó. A Népszava ráadásul kiderítette, hogy a termékek ötöde készül csak itthon, külföldi alapanyagból, a lap szerint egy magyar kisvállalkozót már ki is rúgtak a cégtől.

A HVG még májusban írt arról, hogy Mészáros Lőrinc nemzeti sportruhákat forgalmaz “2Rule” márkanévvel, annak ellenére, hogy Nigériában már létezik egy pontosan ugyanilyen nevű, ruhákkal foglalkozó cég. A brandről nem sokat lehetett tudni, a magyar NBI negyedét mégis meggyőzte, először a Haladás focistái mutatták be egy élő (!) közvetítésben, majd a Puskás Akadémia néhány játékosa vezette be a köztudatba egy videóval.

Tegnap óta a Diósgyőr drukkerei is áterezhetik, milyen, amikor kedvenceiket Mészáros Lőrinc öltözteti, és hamarosan a Vasasnál is “2Rule”-t csókolgathatnak a játékosok.