Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Neymar marad a PSG-nél

Neymar marad a PSG-nél

A világ egyik legdrágább játékosa, Neymar a világbajnokságon a játékával sikeresen felhívta a világ figyelmét, mégpedig arra, hogy mennyire pocsékul játszott. A pályán töltött ideje nagyjából 4-5 százalékát töltötte a földön fetrengve, és többet reklamált, mint amennyit cselezett, aztán a brazilok kikaptak Belgiumtól, sokan pedig arról beszéltek, hogy ha van focista, aki jó nagyot rúgott a róla kialakult képbe, akkor Neymar az.

Fel is merült, hogy túlad rajta a Paris Saint-Germain, különösen, hogy a vébén viszont eléggé felnőtt mellé a még mindig csak 19 éves Kylian Mbappé, aki világbajnok lett a franciákkal.

„Folytatom, szerződésem van a Paris Saint-Germainnel, kihívásért mentem oda, hogy új dolgokat tapasztaljak, gólokat rúgjak. Semmi sem változott meg a fejemben” – mondta Neymar Brazíliában, amikor először nyilatkozott a vébés kiesés után.

Így már egészen biztos, hogy a magyar Lőw Zsolt nemcsak a friss világbajnok Mbappé egyik edzője lesz, de Neymaré is.

(Marca)