Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Dürer Kertnek semmi ráhatása arra, hogy működhet-e a jövőben

A Dürer Kertnek semmi ráhatása arra, hogy működhet-e a jövőben

Néhány órával azután, hogy megjelentek arról a hírek, hogy az Orbán Viktorhoz közeli üzletemberhez, Garancsi Istvánhoz került az ELTE egykori Ajtósi Dürer sori kampusza, közleményt adott ki az ingatlanban jelenleg üzemelő Dürer Kert.

Dürer Kert

Sajtóközlemény a Dürer Kert kapcsán megjelent július 20-i hírekről: Ahogy korábban a terület tulajdonjogával, valamint annak leendő sorsával kapcsolatos sajtóban megjelent híresztelésekre, úgy a mai…

A közleményből az derül ki, hogy ahogy eddig, úgy a jövőben sincs semmiféle ráhatása a klubnak arra, hogy működjön az ingatlanban, de ameddig tudnak, az érvényes szerződéseiknek megfelelően működnek tovább.

„Mivel a Dürer Kertnek semmi befolyása nincs arra, hogy ki vásárolja meg a klubot is magába foglaló ingatlant, illetve, hogy mik azzal a tervei, így csupán annyit tudunk mondani, hogy jelenleg az érvényes bérleti szerződésünk értelmében működünk és kívánunk működni mindaddig, amíg azt a terület tulajdonosa lehetővé teszi – bárki is legyen az” – írta a klub.