Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Diósgyőr is Mészáros Lőrinc gúnyájába bújik

A Diósgyőr is Mészáros Lőrinc gúnyájába bújik

Rég láttunk annyira népszerű sportmárkát, mint Mészáros Lőrinc 2Rule nevű márkája, ami napok alatt a legkapósabb márka lett a magyar labdarúgásban. A játékosok csak úgy tépik le magukról a Nike, meg Adidas mezeket, a kínai piacon valószínűleg mér kétségbeesetten keresik a 2Rule sablonokat, hogy ki tudják majd elégíteni a hamisított ruhákra vágyók igényeit. Azután, hogy csütörtökön három NB1-es csapat jelentette be, hogy Mészáros üzlettel, kínálattal, bármi egyéb valóban működő márkára emlékezetető dolgával rendelkező mezére vált, pénteken a DVTK is bejelentette, hogy a Nike-t 2Rule-ra cserélik.

Diósgyőri VTK (DVTK)

Diósgyőri VTK (DVTK), Miskolc, Hungary. 62,072 likes · 3,094 talking about this · 2,211 were here. A DVTK hivatalos facebook oldala

A DVTK új mezének különlegessége, hogy a csapat meze általában csíkos, ez viszont, ahogy a 2Rule által készített többi mez, csíktalan, úgy látszik, ilyen bonyolult mezeket még nem gyárt a cég.