Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kim Kardashian most épp azt állítja, a teljes családja a saját erejéből lett szupergazdag

Kim Kardashian most épp azt állítja, a teljes családja a saját erejéből lett szupergazdag

Már napok óta röhög rajta a világ, hogy a születési alapon híressé vált Kylie Jenner már majdnem dollármilliárdos, amivel ő lehet a legfiatalabb, aki önerőből hozta össze ezt a státuszt. Igen, az emberek gonoszak, de valóban van valami a kritikák mögött: Jenner gyakorlatilag gyerekkora első pillanata óta az emberek előtt éli életét, és bár a nagy pénzek tényleg a saját kozmetikai vállalkozásából jönnek hozzá, azért ehhez a vállalkozáshoz nem volt teljesen haszontalan, hogy már tinédzserként is fiatalok milliói rajongtak érte.

A húszéves Jenner egyelőre nem reagált a Forbes magazin cikke miatt született kritikákra, de megérkezett szerencsére a Kardashian család legkardashianabbika, Kim Kardashian is, aki a People-nek adott nyilatkozatával öntött egy is olajat a tűzre: “Soha nem kaptunk túl nagy hátszelet a szüleinktől, maximum tanácsokat adtak. Büszke vagyok a testvéremre, aki kitalálta, hogy tud sikeressé tenni egy saját márkát. Mindannyian önerőből tartunk itt. Csak azért nem önerő, mert a családunk sikeres? Ennek semmi értelme nincs. Rengeteg embert ismerek hasonló háttérrel, aki nem vitte annyira, mint Kylie” – fakadt ki Kanye West felesége.