Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nem szeretett otthon ülni, ezért eljárt lopni

Nem szeretett otthon ülni, ezért eljárt lopni

Szabolcs megyei települések óvodáiba és iskoláiba tört be.

A Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Attila 46 éves konyári lakos ellen. A férfi több alkalommal utazott Debrecenből Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, ahol közintézményekbe tört be 2018. március 27-e és június 16-a között. A férfi a betörésekből készpénzt, fényképezőgépet, számítógépeket és egyéb értéktárgyakat zsákmányolt.

A rendőrök a férfit 2018. július 12-én elfogták. Gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem szeretett otthon ülni, ezért inkább utazgatott és ahol éppen leszállították a vonatról, – mert menetjegyet sohasem váltott – ott keresett egy óvodát vagy egy iskolát, ahová este betört. Azt is elmondta a rendőröknek, hogy a hét közintézményből eltulajdonított értéktárgyakat a debreceni piacon eladta és az azokért kapott pénzt elköltötte.

(police.hu)