Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megígérte, mégsem csinált gyereket Ördög Nórának a sámán-guru-istenkirály gyógyító – A nagy bulvárszemle

Megígérte, mégsem csinált gyereket Ördög Nórának a sámán-guru-istenkirály gyógyító – A nagy bulvárszemle

Három hónapon belül kellett volna. Nem sikerült.

Vége a foci vb-nek, de szerencsére nem maradunk izgalmak nélkül, a magyar celebvilág ugyanis már hétfőn képes minket ellátni a legváratlanabb hírekkel. Kezdjük is egy roppant erős darabbal:

  • Köztudott, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál komoly küzdelmet folytatott az első közös gyermekért. Most felfedték, hogy a siker érdekében, ahogy Nóra fogalmazott: egy nemzetközi ismertségű “sámán-guru-istenkirály gyógyítóhoz” fordultak segítségért, aki azt állította, három hónapon belül “gyereket csinál nekik”. A bizarr műveletről részletesen is beszámolt a műsorvezető a Borsnak.
  • Liptai Claudiát “jaj, de nagyon romantikus” dologgal lepte meg újdonsült férje születésnapja alkalmából, több ezer kilométer távolságból – lelkendezik a Blikk. És hogy mivel? Dobpergés: virággal. Itt fényképet is láthatnak róla.
  • Hivatalosan is luxusfeleség lett Luxus Vivi, ugyanis egybekeltek párjával, Fecsóval. A Blikk szerint a menyasszony Bentley-vel érkezett a templomba és még a turisták is megálltak lefotózni őt. A 220 fős luxuslagzit csak jövő héten tartják.
  • Gyanúsított lett: ittas vezetésért vonhatják ismét felelősségre a Viszkist – számolt be a Blikk. Ambrus Attila elismerte, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt volánhoz ült. Elvették a jogosítványát. Most nagyon szomorú emiatt.
  • Mint egy világsztár, olyan körülmények között lépett fel Velencén az EFOTT-on Rúzsa Magdi – írta a Bors. Az énekesnővel a rajongók és az újságírók sem találkozhattak, lesötétített furgonban érkezett, és több mint egy tucat ember kísérte. Magdi nemrég jelentette be, hogy 2020-ig nem fog Budapesten és környékén koncertezni. A velencei buli mindettől függetlenül, állítólag fergeteges volt.