Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megbánta tettét Ungár Péter, de állítja, nem verte át az LMP tanácsadóját

Megbánta tettét Ungár Péter, de állítja, nem verte át az LMP tanácsadóját

Az a nagyon szerencsétlen és hülye mondat egy belső LMP-s kampányértékelő fórumon hangzott el. Nagyon restellem az egészet” – mondta az LMP-s Ungár Péter arra utalva, hogy egy nemrég kiszivárgott hangfelvétel szerint direkt megtévesztette a párt volt kampánytanácsdadóját, Ron Werbert a szerződésének aláírásakor.

A Zoom.hu is írt a nyilvánosságra került hangfelvételről, melyen Ungár Péter azt mondta: „Én ezt azért írtam úgy alá, hogy erre semmilyen jogom nem volt, hogy semmilyen módon ne legyen ez jogilag kötelező érvényű ránk nézve azt követően. Valószínűleg ez még a bírósági perben nagyon jól fog nekünk jönni.

Ron Werber, az LMP volt kampánytanácsadója Forrás: Water Film

Most viszont már Ungár – sajnálkozása mellett – azt állítja a 7300.hu komlói lapnak, hogy „bármi is hangzik el a videón, valójában nem jártam el jogszerűtlenül, és ezt maga Werber úr is elismerte az általa indított perben” – szúrta ki a hvg.hu az ellenzéki politikus friss nyilatkozatát.

A lejárató médiahadjárattól tartó LMP volt kampánytanácsadója, Ron Werber azt állította, Szél Bernadették szabotálták a munkáját, és még ki se fizették. Szél Bernadett ezzel szemben azt állította, hogy Werber idő előtt hagyta ott a kampányban a pártot. Werber szerződését pedig Ungár Péter írta alá – vitatott felhatalmazással.

Borítókép: Ungár Péter / Fotó: Veres Viktor