Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Parádés közleménnyel küldték el a fenébe a képviselőket a kéményseprők

Parádés közleménnyel küldték el a fenébe a képviselőket a kéményseprők

A Kéményseprők Országos Szakszervezete közleményben reagált arra, hogy míg a cafeteria-rendszer átalakításakor meg se hallgatták őket, addig az országgyűlési képviselők megszavazták a saját fizetésemelésüket. Íme a szép üzenet:

“BÉRUNIÓ A PARLAMENTBE! – avagy a pofátlanság csimborasszója!

Míg a magyar Parlamentet fenntartó magyar dolgozók képviselőjébe belefojtották a szót akkor, amikor a munkavállalók érdekében akart javaslatot tenni a cafetéria átalakítása kapcsán a kijelölt bizottság űlésén, addig a képviselők fizetésemeléséről szóló javaslatot nemcsak a kormánypárti, de a magát “munkásbarátként” aposztrofáló ellenzék képviselői – így a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd képviselői – is támogatták, de ami talán a legfelháborítóbb a viselkedésükben, hogy még megis akarják magyarázni, hogy miért voltak “kénytelenek” támogatni a saját fizetésemelésükről szóló javaslatot.
Ezúton is szeretnénk a képviselő URAK, HÖLGYEK figyelmébe ajánlani XIII.Leó pápa enciklikáját, a Rerum novarumot, amolyan nyári, kötelező olvasmányként.

Annyit biztos megtudunk ígérni, hogy jövőre felelni fognak belőle!!!”