Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kép már van, hír még nincs az Orbán-Putyin csúcsról

Kép már van, hír még nincs az Orbán-Putyin csúcsról

Ha már a focivébé döntőjére úgyis Oroszországba utazott Orbán Viktor, találkozott Vlagyimir Putyinnal is. A Zoom.hu is írt róla, hogy Moszkvában tárgyal majd az orosz elnök a magyar kormányfővel, noha szeptemberben ismét találkoznak majd.

Putyin végül a Kremlben fogadta a magyar kormányfőt. A tárgyalás részleteiről még nem szivárogtak ki hírek, csak fotók. A képeken látszik, hogy a találkozón ott volt Szergej Lavrov orosz külügyminiszter és Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, az MLSZ elnöke is.

Volt valaki, aki már előre tudni vélte, milyen fontos témákat érintenek majd a tárgyalópartnerek. Ő Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője – megérzéseiről itt írtunk részletesen:

Valaki már tudja, mit fog mondani Orbán Putyinnak

Valaki már tudja, mit fog mondani Orbán Putyinnak Ha már a focivébé döntőjére úgyis Oroszországba utazik Orbán Viktor, találkozik Vlagyimir Putyinnal is. A Zoom.hu is írt róla, hogy Moszkvában tárgyal majd az orosz elnök a magyar kormányfővel, noha szeptemberben ismét találkoznak majd. Van, aki már azt is tudni véli, milyen fontos témákat érintenek majd a tárgyalópartnerek.

Borítókép: Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin / MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs