Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nincs más választása, piacon lesz eladó a Neoton Família egykori énekese

Nincs más választása, piacon lesz eladó a Neoton Família egykori énekese

Pál Éva, a Neoton Família egykori énekesnője, egészen pontosan a Kócbabák tagja komoly bajba került, miután nem tudta fizetni a házára felvett hitel törlesztőjét. Havi 170 ezer forintot kellene fizetnie 20 éven keresztül, de egyáltalán nincs erre pénze. Ezért úgy döntött, megpróbálja eladni a házat, hogy visszafizesse a hitelt, aztán a maradék pénzből vidéken új életet kezdeni. A probléma csak az, hogy a bank 25 millióért akarja árulni a házat, Pál Éva viszont 36 millióért igyekszik túladni rajta, hogy ne bukjon rajta olyan sokat. Erre viszont már csak két hete maradt, utána a bank visszaveszi a házat.

Pál munkát is keresett, végül kapott is, bár nem olyat, mint amire számított volna. A facebookos körkérdése után egy ismerőse azt ajánlotta fel neki, hogy a csepeli piacon található kioszkjában tud neki eladói munkát biztosítani.

„Nem ilyen munkára gondoltam, de egy éve hiába próbáltam visszatérni a szakmába. De most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök. Heti 2-3 alkalommal 3-4 órát fogok besegíteni az ismerősöm közértjében. Nikiéké a bolt, aki úgymond a fogadott lányom, benne megbízom, miután ketten vittünk két gyógynövényboltot is annak idején a körúton. Annak a lehetőségnek azért lett vége, mert elhunyt a tulaj, nekem sajnos egy összegben akkor sem volt annyi tartalékom, hogy megvegyem” – mondta az énekesnő a Borsnak.

(Bors)