Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Letartóztatták a Donald Trumpnak nehéz pillanatokat okozó pornóst

Letartóztatták a Donald Trumpnak nehéz pillanatokat okozó pornóst

Stormy Danielst, az egykori pornószínésznőt, aki azt mondta, hogy Donald Trump fizetett neki, hogy lefeküdjenek, majd azért is, hogy erről hallgasson, váratlanul letartóztatták Ohióban egy sztriptízbárban.

A letartóztatás alapját az adta, hogy Daniels a bárban tartott műsorszáma közben hagyta, hogy egy vendég hozzányúljon, még ha nem is szexuális jelleggel. Ohióban ugyanis van egy olyan törvény, ami azt mondja ki, hogy a sztriptíztáncosokhoz nem szabad hozzáérni fellépés közben, legfeljebb a rokonaiknak.

Daniels ügyvédje azt mondta, szerinte politikailag motivált cselekményről és letartóztatásról van szó, hogy így hozzák kellemetlen helyzetbe a védencét. A columbusi Sirens sztriptízbárban előadott számát egyébként az ország számos pontján, kb. száz alkalommal adta már elő mindenféle probléma nélkül.

Az ügyvéd arra számít, hogy védencét óvadék ellenében hamarosan kiengedik, és minden erelyükkel küzdeni fognak ezután a koholt vádak ellen.

(BBC)