Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kylie Jenner lehet a legfiatalabb női milliárdos Amerikában

Kylie Jenner lehet a legfiatalabb női milliárdos Amerikában

Kim Kardashian még csak húszéves féltestvére, Kylie Jenner lehet a Forbes számításai szerint a legfiatalabb amerikai milliárdos nő.

A gazdasági lap szerint Jenner vagyona jelenleg 900 millió dollár, vagyis elég közel van ahhoz, hogy átlépje az egymilliárd dolláros álomhatárt. Hogy ez mennyire sok, jól mutatja, hogy a nővére, Kim Kardashian nagyjából 350 millió dollárt kalapozott eddig össze a különféle vállalkozásaival.

Kylie Jenner azzal tett szert a hatalmas vagyonra, hogy elkezdte feltöltetni az ajkait. A nővére a hatalmas hátsójáról híres, Kylie viszont a hatalmas ajkairól. Annyira védjegye lett ez, hogy az általa alapított Kylie Cosmetics kifejezetten olyan termékekre specializálódik, amelyek segítenek nagyobbnak, teltebbnek mutatni az ajkakat. Elég jól megy a cégnek, a Forbes szerint csak a Kylie Cosmetics 800 millió dollárt ér magában, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy leáldozóban lenne a vállalkozásnak.

A lap számításai szerint Kylie Jenner fiatalabbon válhat milliárdossá, mint Mark Zuckerberg, aki 23 éves korában csatlakozott a milliárdosok klubjához.

A Jenner-lány sikerét kritizálók leginkább azt szokták felróni neki, hogy nem önerőből lett milliomos, hiszen elég komoly családi háttere volt ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen vállalkozásba belekezdjen.

(BBC)