Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Schobert Norbert fia is fitneszpápa lesz – A nagy bulvárszemle

Schobert Norbert fia is fitneszpápa lesz – A nagy bulvárszemle
  • Vasvári “Luxus” Vivien hamarosan férjhez megy, ráadásul ortodox szertartás keretei között. Vivien egy gyémántból készült combkötőt is felvesz majd, úgyhogy biztosan nagyon boldogok lesznek férjével, akit Fecsónak hívnak amúgy. (via Bors)
  • Oszter Sándor felesége másfél év kihagyás után újra vezethet. Akkor azért vették el a jogsiját, mert alkoholfogyasztás után vezetett. (via Blikk)
  • Schobert Norbert örökre velünk él: az ifjabbik Schobert Norbert, aki egyelőre még csak Norbika úgy döntött, elkezd sokat edzeni, hogy tetsszen a nőknek. (via Blikk)
  • Berki Krisztián leginkább hétvégente látja Hódi Pamelával közös gyerekét. “Krisztián akkor is posztol képet, amikor a gyereket már több napja nem látta. Kirakja, mintha épp vele lenne, de valójában régebbi fotókat oszt meg” – panaszolta el a Borsnak Pamela.