Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Joaquin Phoenix-szel készül a Joker-film

Joaquin Phoenix-szel készül a Joker-film

Örülhetnek a képregényrajongók: nem elég, hogy a Warner most már tényleg leforgat egy Jokerről szóló eredetfilmet, hogy végre tényleg csak a világ kedvenc főgonoszáról szólhasson egy este, de mint kiderült, Joaquin Phoenix alakítja majd Batman leggonoszabb ellenségét. Sőt, az executive producer Martin Scorsese lesz, úgyhogy ezt a hírt még az se ronthatja el, hogy a rendező a Másnaposok-filmekkel ismertté vált Todd Phillips.

Egyelőre semmi konkrétumot nem tudni az ügyről, de még az is lehet, hogy rövid időn belül két Joker-filmet is kapunk: nemrég a Suicide Squadban már egyszer bejokerült Jared Leto is bejelentette, szentel egy saját filmet a figurának.

Ha ehhez hozzá tesszük, hogy Phoenix és Leto előtt Jack Nicholson és Heath Ledger is kifestették magukat, akkor akár ki is jelenthetjük, hogy Jokerré válni tényleg a színészélet csúcsát jelenti jelenleg Hollywoodban.

(via NME)