Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hátrányba került a Budapest Honvéd a szokpjei EL-selejtezőben

Hátrányba került a Budapest Honvéd a szokpjei EL-selejtezőben

A Budapest Honvéd 2-1-es vereséget szenvedett a macedón Rabotnickitől Szkopjéban a labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. fordulójának első mérkőzésén, szerdán.

Ez azt jelenti, hogy a magyar együttesnek a hazai visszavágón győzelmi kényszere van, az egy gólos hátrányt le kell dolgozni.

Gólszerők: Petkovski, Sharkoski ill. Nagy.

Mint ismert, a Budapest Honvég szurkolóit megtámadták, miközben a meccsre igyekeztek Szkopjéba:

70-80 támadó görögtűzzel, botokkal és kövekkel esett neki a Honvéd-szurkolók buszának

70-80 támadó görögtűzzel, botokkal és kövekkel esett neki a Honvéd-szurkolók buszának A huligánok pirotechnikával állították meg a buszt, majd az árokból előbújva estek neki a magyar szurkolókat szállító járműnek. A Honvéd szurkolóit szállító buszt huligánok támadták meg Szerbiában – írja a Nemzetisport.hu. A szurkolók Macedóniába tartottak, ugyanis szerdán 17.30-kor a piros-feketék a Rabotnicskivel játszanak Európa-liga-selejtezőt Szkopjéban.

70-80 támadó görögtűzzel, botokkal és kövekkel esett neki a Honvéd-szurkolók buszának

A huligánok pirotechnikával állították meg a buszt, majd az árokból előbújva estek neki a magyar szurkolókat szállító járműnek.