Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gáspár Győző gyógyszereken él, ezért befekszik egy klinikára

Gáspár Győző gyógyszereken él, ezért befekszik egy klinikára

„Annyiféle nyugtatót meg gyógyszert szedtem már, hogy én sem tudom pontosan, mi történt sokszor velem. Egy budapesti pszichiátriára járok rendszeresen receptet íratni, ott is mindenki kérdezi tőlem, miért vagyok ott, mi a bajom. Hát ez a baj, hogy sokszor én sem tudom megfogalmazni, de a családom állandóan szembesít vele” – mondta Gáspár Győző a Blikknek.

A realityceleb az utóbbi időben nagyon rácsúszott a gyógyszerekre, azt mondja, testi és mentális problémái egyaránt vannak, ezért a családja kérésére megpróbálja kikúráltatni magát.

„Már úgy éreztem, nincs miért élnem, aztán a lányok és Bea megkértek, hogy feküdjek be. Legyek nyugodtan távol, de gyógyuljak meg, ezért felhívtam azt az orvost, akinél már többször jártam kivizsgáláson. Mivel a mentális tüneteken kívül testi panaszaim is vannak, ezért egy többnapos kivizsgálásra írt ki. Lesz gyomortükrözés, tüdővizsgálat, a szívemet is megnézik, meg mindent, vérkép, labor, minden, ami kell. Kicsit egyedül kell most lennem, még a telefont sem veszem fel senkinek. Nem lennék meglepve, ha valami nagy baj lenne. Az biztos, hogy le kell szoknom a gyógyszerekről” – mondta Gáspár a lapnak.

Gáspár Győző az utóbbi néhány hónapban azzal került be a hírekbe, hogy összekülönbözött a NAV-val, de végül megúszta, hogy elvigyék a cuccait otthonából, aztán okirattal visszaélés ügyében nyomozott a rendőrség ismeretlen tettes ellen, mert kiderült, hogy nem is biztos, hogy Gáspár Evelin írta alá azt a papírt, amiben a lány meghatalmazza az apját, hogy intézze többek között a pénzügyeit. De történtek jó dolgok is, visszatért például a Romantic!

(Blikk)