Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy bedrogozva őrjöngő férfi mindenkit meg akart ölni, egész hadsereg vonult ki Pestszentlőrincre

Egy bedrogozva őrjöngő férfi mindenkit meg akart ölni, egész hadsereg vonult ki Pestszentlőrincre

Rengeteg rendőrségi jármű lepte el a XVIII. kerületi Ráday Gedeon utcát szerdán kora délután, a járművekből felfegyverzett TEK-esek szálltak ki, és sietve vonultak az egyik ottani társasház felé – írja a Blikk. A lap információi szerint azért hívták ki a kommandósokat, hogy fékezzenek meg egy őrjöngő férfit, aki

valószínűleg bedrogozva azzal fenyegetőzött, hogy megöl mindenkit.

A TEK munkatársai fény- és hanggránátokat használtak, mikor lecsaptak a férfire. Az illetőt aztán sikerült ártalmatlanítani, a mentők vitték el a helyszínről.

A Blikk képei alapján tényleg nagyon sok autóval vonult ki a különleges alakul, az Index egyik olvasója pedig azt írta a lapnak, hogy nagyon sok a rendőr, akik ajtótörő kossal mentek be egy házba, és valakit hordágyon vitt el egy mentőautó.

A BRFK az Index megkeresésérére elárulta, hogy egy zavartan viselkedő férfival szemben intézkedtek. Az intézkedéshez a rendőrök a TEK segítségét vették igénybe, akik egy esetben hanggránátot alkalmaztak.

Az intézkedés során személyi sérülés nem történt, a férfit a mentők szállították kórházba.