Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Mészáros vezetéknevű jelöltet indít az MKKP Felcsúton

Mészáros vezetéknevű jelöltet indít az MKKP Felcsúton

A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Echo TV kiszúrta, Mészáros László, a Kétfarkú Kutya Párt által támogatott független jelölt a névazonosságot kihasználva indul Felcsúton az augusztus 12-i időközi polgármesteri választáson. A csatorna szerint a névazonossággal főleg az időseket akarja megtéveszteni a viccpárt, hiszen a Fidesz jelöltjének neve szintén Mészáros László (nem, nem rokona ő sem az ország Lőrincének).

“Ha más nem, ki kell pofozni az ilyen hülyét. Hát mit lehet vele csinálni? Hát, ha ennyire gátlástalan szemét ember, hogy megtévesztésből akar hatalomra jutni, vagy egyáltalán előnyt szerezni, az egy gazember, az egy bűnöző” – nyilatkozta a tévének a falu egyik legrégebbi lakója, Czagler Zoltán.

A Fidesz házitévéjének felháborodása azért vicces, mert azon például nem háborodtak fel, hogy Miskolcon a Fidesz két kamugyanús jelöltet is indít a Rokker Zsoltti néven elhíresült független jelölttel, Erdei Sándorral szemben az időközi önkormányzati választáson: egy másik Erdei Sándort, illetve egy Molnár Zsoltot.

Felcsúton egyébként azért lesz időközi választás, mert Mészáros Lőrinc lemondott a polgármesteri tisztségről, hogy ezek után teljesen az átláthatatlan üzleti ügyeire koncentrálhasson.

(via 168 óra)