Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megtalálták a tanút, aki együtt autózott VV Fanni feltételezett gyilkosával

Megtalálták a tanút, aki együtt autózott VV Fanni feltételezett gyilkosával

A Blikk azt írja, sikerült beszélniük ezzel a tanúval, aki véletlenül belekeveredett VV Fanni meggyilkolásába. A Novoszánszki Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László egy telekocsis közösségi oldalon hirdette meg, hogy Budapestről Siófokra megy, és ez a férfi csatlakozott mellé útitársnak. A férfi elmondta, hogy a XIII. kerületben, az egyik bevásárlóközpontnál szállt be az autóba. Csak egy hátizsák volt nála, az végig a lábánál volt az ülésnél, de a sofőr nem ajánlotta neki, hogy tegyék be a csomagtartóba.

“Jót beszélgettünk végig az úton, mindenféle témát érintettünk” – mondta az újságnak. A férfit később kihallgatták a rendőrök, de nem sok mindennel tudott segíteni nekik.

Az egykori Való Világ-szereplő Fanni tavaly novemberben tűnt el, a gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, de Novozánszki Fanni holttestét azóta sem találták meg.