Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiakadt egy anyuka érzéketlenségén a bajai lángosos, aki ingyen ad ételt a hajléktalanoknak

Kiakadt egy anyuka érzéketlenségén a bajai lángosos, aki ingyen ad ételt a hajléktalanoknak

Felháborodott hangvételű bejegyzést tett közzé Facebook oldalán Szabó Richárd, a Súgó-parti Lángossütő üzemeltetője, akinek jótékony akcióiról már korábban mi is írtunk. Többek között, hogy beülhet hozzájuk bárki a nyári melegben, ha hűsölni szeretne, rendelnie sem kell, illetve hogy a hajléktalanok ingyen fogyaszthatnak a vendéglőben.

A bajai lángossütő legutóbb pont utóbbi kapcsán akadt ki, egészen pontosan egy kisgyermekes anyuka viselkedésén.

„Ma megkaptuk a magunkét, egy »szeretetre« méltó hölgy kísérte gyermekét. Pont a teraszon szedtem be a poharakat, mire a gyermek meghallotta a Törpikék mesét a teraszon. Kérlelte anyukát, hogy itt üljenek le. Anyuka meg tette a megjegyzést meglátván, hogy pont egy hajléktalan bácsit invitáltam egy kiadós sajtos tejfölös lángosra plusz egy hurkára! A megjegyzés így szólt: „ez a hajléktalan étkezde, ide nem megyünk” – áll a bejegyzésben.

Szabó Richárd a posztban azt írja, sajnálja, hogy az anyuka az együttérzés hiányára neveli a gyermekét, de bízik benne, hogy egyszer majd vendégei között tudhatja a családot. A végén pedig azt üzente:

„Tegye össze a kezét hogy Önnek ezt nem kellet átélnie, pláne gyermekként. Higgye el, én tudom tapasztalatból, milyen érzés számkivetettként, megbélyegezve, társadalmi öngyilkosságra ítélve lenni Önhibán kívül” – végezetül pedig meghívta az anyukát egy beszélgetésre.

Borítókép fotó: Facebook