Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Instagramra tölti fel a rablásait, már 18 ezer követője van.

Instagramra tölti fel a rablásait, már 18 ezer követője van.

Egészen bizarr online-szenzáció az a maszkos fazon, aki az Instagramra tölti fel rablásait, lopásait. A figurának már 18 ezer követője van. 

Az Instagramon “noface.ryo” néven regisztrált férfi rendkívül nagy népszerűségnek örvend. A rajongói már tippeket is adnak neki, hová menjen lopni. Mielőtt gyorsan rákeresnének a nevére, jó tudni, hogy a profilja nem nyilvános, valószínűleg gondosan megválogatja a követőit.

A videóin felváltva tör be házakba, lop el tévéket (amiket később összetör), csen el megrendelt és kifizetett KFC-s kaját. Az online-betörőről azt gyanítják, valahol Bedfordshire és Hertfordshire környékén tevékenykedik barátjával/bűntársával, aki sok esetben filmezi a betörését.

Mivel cikkünk publikálásáig nem igazolt vissza “Noface”, ezért az egyik akciójáról készült felvételt a videóra kattintva tekinthetik meg:

Nem tudunk nem találgatni, hová vezethet ez a gyorsan duzzadó “médiasiker”. Ha nem kapcsolják le, és egy bizonyos szám fölé emelkedik a követők összege, lesznek olyan márkák, akik majd a notórius Intagram-tolvajjal reklámoznak? Megjelennek olyan szponzori tartalmak, amiben például a tolvaj egy jól láthatóan Sony, vagy egy Samsung televíziót lop el, Adidas cipőben menekülve (Igaz, a videón Nike melegítőt hord)?

(Via Mirror)