Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Nem érinti az Indexet a Simicska-birodalom eladása

Legalábbis ezt nyilatkozta a Kreatívnak az Indexet kiadó Index.hu Zrt. igazgatóságának, valamint az azt tulajdonló Magyar Fejlődésért Alapítványnak az elnöke, Bodolai László.

Bodolai azt is elmondta, az Indexet kiadó Index.hu Zrt.-t, mivel annak a tulajdonosa teljes egészében a Magyar Fejlődésért Alapítvány, így az nem tartozik bele Simicska Lajos gazdasági érdekkörébe.

Az Indexet 2017-ben előbb megvásárolta Spéder Zoltán tulajdonostól egy Simicska Lajoshoz köthető vagyonkezelő, majd átruházta a tulajdonjogot a fenti alapítványra, épp azért, hogy a lap függetlenül működhessen tovább. A tegnapi Nyerges-Simicska üzlet után azonban megint szárnyra kaptak a találgatások, hogy mi lesz az Index sorsa, emiatt nyilatkozott Bodolai.

Merre tart a Simicska-cégbirodalom: Felcsút, végállomás?

Merre tart a Simicska-cégbirodalom: Felcsút, végállomás? A Simicska-birodalomból a médiacégek érdeklik a kormányközeli köröket. Az agrárcégeket, ha akarja Nyerges Zsolt, meg is tarthatja. Simicska Lajos-Nyerges Zsolt közötti üzletnek egészen más a célja, mint csak egy szimpla adásvétel, s az, hogy az Orbán Viktorral korábban bizalmi viszont ápoló Simicska kilép a hazai és politikai életből.