Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hatalmas, felfújható Trump-csecsemő fogja várni az amerikai elnököt Londonban

Hatalmas, felfújható Trump-csecsemő fogja várni az amerikai elnököt Londonban

London polgármestere beleegyezésével, egy túlméretezett, pelenkás, a méregtől majd megpukkadó Trump-baba repül majd a város felett jövő pénteken.

A baba méretei (forrás: trump-baby@crowdfunder)

A hivatalosan is Trump Baby-nek keresztelt megagyermek a Parliament Square kertjében lesz kikötve, és 30 méteres magasságból felügyeli majd névadója londoni látogatását.

A polgármester szóvivője a következőket nyilatkozta az üggyel kapcsolatban:

A polgármester úr támogatja a békés tüntetéshez való jogot, és megérti, hogy ez sokféle formát felvehet.

Az elképzelt látvány (forrás: trump-baby@crowdfunder)

A performanszra közösségi finanszírozással gyűjtötték össze a szükséges összeget, melynek weboldalán a következő leírást olvashatjuk:

Amikor pénteken Trump meglátogatja az Egyesült Királyságot, szeretnénk ha tudná,hogy minden brit látja őt … és nevet rajta.

Ehhez valószínűleg kétség sem férhet.

Here’s A Giant ‘Baby Trump’ Balloon Made By British Protestors For The President’s Visit | TIME

Activists in London unveiled a six-meter high balloon portraying Donald Trump as a baby in a diaper. Subscribe to TIME ►► http://po.st/SubscribeTIME Get closer to the world of entertainment and celebrity news as TIME gives you access and insight on the people who make what you watch, read and share.

(Forrás: HuffingtonPost)