Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ételszállító állta el a mentők útját

Ételszállító állta el a mentők útját

„Nem volt szívbajos az vállalkozó, aki nem hogy a mentők kapujába parkolt, de még a szállított ételhordókat is kipakolta az útra, teljesen elzárva ezzel a kivonuló mentők útját. A központi állomás két rohamkocsiját szerencsére nem riasztották abban a pár percben, amíg az épület biztonsági őre meggyőzte a sofőrt arról, találjon más helyet a pakolásra” – írja az Országos Mentőszolgálat Facebookon.

Országos Mentőszolgálat

EBÉDDEL ZÁRTA EL A MENTŐK ÚTJÁT Nem volt szívbajos az vállalkozó, aki nem hogy a mentők kapujába parkolt, de még a szállított ételhordókat is kipakolta az útra, teljesen elzárva ezzel a kivonuló…

A kisbusz sofőrje azzal védekezett, hogy öt perc alatt végez, ennyi igazán beleférhetne a mentőknek is.

Az ételhordók gyors elpakolásában végül a Markó utcai mentőközponttal szemben lévő iskola tanulói is segítettek, így gyorsan fel tudták szabadítani az állomás bejáratát. Amikor végre felszabadult a bejárat, szinte azonnal egy gyermekgázolásos esethez riasztották a mentőket, akik így szerencsére azonnal indulni tudtak.