Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Trump pornós vádlójának ügyvédje segít minden idők legnagyobb telefonbetyárjának

Trump pornós vádlójának ügyvédje segít minden idők legnagyobb telefonbetyárjának

A jelek szerint minden idők legnagyobb telefonbetyárjának sikerült leigazolnia napjaink leghíresebb ügyvédjét. “Épp most beszéltem az új ügyvédemmel, Michael Avenattival, aki beleegyezett, hogy képviseljen ezügyben” – írta a Twitteren John Melendez amerikai komikus és rádiós műsorvezető, akinek sikerült telefonon beszélnie Donald Trump amerikai elnökkel, méghozzá úgy, hogy szenátornak adta ki magát. Avenatti retweetelte Melendez bejelentését, ez arra utal, hogy valóban elfogadta a megbízást.

Michael Avenatti valószínűleg a leghíresebb ügyvéd jelenleg a világon, ő képviseli Stormy Daniels pornószínésznőt, aki azt állítja, viszonya volt Trumppal, közvetlenül azután, hogy Trump felesége, Melania megszülte közös fiukat. Egyelőre annyi biztos, hogy Trump ügyvédje hallgatási pénzt fizetett (valamiért) Stormy Danielsnek. A színésznő és ügyvédje szerint a hallgatási szerződés érvénytelen, mert Trump nem írta alá, az ügy folyamatban van.

John Melendez július 1-én azt állította a Twitteren, hogy a titkosszolgálat beszélni akar vele a Trumppal folytatott telefonbeszélgetése miatt.

A Fehér Ház azt közölte, vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, hogyan fordulhatott elő, hogy Melendez lényegében simán elérte telefonon Trumpot.

Melendez (avagy becenevén Dadogó John) brahiból megpróbált élő adásban összehozni egy telefonbeszélgetést Donald Trumppal, méghozzá úgy, hogy szenátornak (illetve a szenátor asszisztensének) adta ki magát. És sikerült neki, úgy hat percet beszéltek mindenféle dolgokról a bevándorláson keresztül a legfelsőbb bíróságig.

Melendez első körben a Fehér Ház telefonközpontját hívta, és azt állította, Robert Menendez New Jersey-i szenátor asszisztense, Sean Moore, a főnökének pedig nagyon sürgősen beszélnie kell az elnökkel. A telefonközpontos először megpróbálta lerázni azzal, hogy Trump jelenleg nem elérhető, aztán megígérte, hogy továbbítja a kérését Trump felé. Nem sokkal később visszahívta Dadogó Johnt, és még meg is kérdezte tőle, hogy miért mobiltelefonról beszél, és miért Kaliforniából, amit Melendez azzal ütött el, hogy a szenátor épp vakáción van.

Később a Trumppal folytatandó beszélgetés részleteit személyesen Jared Kushner, Trump veje és tanácsadója egyeztette le a műsorvezetővel.

(The Hill)