Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Külföldön már hódít és viharfelhőként közelít felénk is: íme a karmafarmer!

Külföldön már hódít és viharfelhőként közelít felénk is: íme a karmafarmer!
  • 2018. július 2., 16:01

A tépett farmer évek óta divat, és nagyon úgy tűnik, igaz a mondás: minél nagyobb a lyuk, annál drágább a holmi. De mennyire kell és lehet széttépni egy farmert ahhoz, hogy még hordható maradjon?

 

A Karma nevű ruhagyártó cég Los Angelesben 19-re lapot húzva előjött az extrém kivágású farmerrel, ami erős jóindulattal sem nevezhető igazán a még Levisék által megálmodott ruhadarabhoz és mindezt annyiért, amennyiből nálunk már meg lehetne élni (egyesek szerint).

CARMAR Denim (@carmardenim) által megosztott bejegyzés,

A már potom 168 amerikai dollárért, azaz 47.712 forintért árult „ruhanemű” gyakorlatilag csak cipzárból és az oldalvarrásból áll, zsebei pedig lifegnek bele a vakvilágba.

CARMAR Denim (@carmardenim) által megosztott bejegyzés,

Jogosan merül fel a kérdés: miért is kérnek el ennyi pénzt? Mennyi anyagot lehet még kispórolni egyetlen nadrágból? De semmi nem lehet elég drága a trendhuszároknak, így nem csodálkoznánk, ha a következő fesztiválszezonra minket is elérne a Karmafarmer hullám, ami az áttetsző cicanadrág után a legnagyobb bűntett lehet a divatiparban. Online már szerencsére így is megvásárolható azoknak, akik „mernek csupaszok lenni”.

A kérdés már csak az, hogy akik mernek, miért fizessenek érte?!

(Forrás: Shareably)