Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Eláruljuk, mit mond el rólad a kedvenc szexpózod

Eláruljuk, mit mond el rólad a kedvenc szexpózod

Bár minden párkapcsolat más és más, vannak alapszabályok amelyek legtöbbünkre jellemzőek. Ez igaz kedvenc szexpózainkra is, melyek akár többet árulhatnak el rólunk, mint egy több órán át tartó, átbeszélgetett vacsora.

Nyilvánvalóan személyenként eltérő a hozzáállásunk a pozíciókhoz, mégis a nagy átlag alapján leszűrhetünk bizonyos alapvető információkat. Kezdjük is a listát:

1. Misszionárius

A kényelem és az intimitás csúcsa. Sokan lenézik, de valójában igazán ott van a szeren. Nem igényel sokat egyik féltől sem, mégis minden a helyén van és kívül-belül izgató érzéssel ajándékoz meg minket. Bármilyen lusta pasi vagy, ezt nagyon nehéz elrontani. A nőknek pedig megnyugtató érzés, valakit teljes súlyukkal magukon érezni. Kitűnő választás mindenkinek.

2. Kutyapóz

Sok férfi kedvencéről van szó. Leginkább, mert ebben a pozitúrában úgy érezhetik, ők az urak a háznál. Láthatják partnerük fenekét – akár ráüthetnek -, amely mindig megmozgatja a pornón nevelkedett fantáziájukat. A nők számára a klitorisz herék általi izgatása, illetve a mély behatolás nyújt extrém élvezeteket. Ráadásul ők is tudják: nincsen szexibb egy pucsító fenéknél.

A póz nagyon előnyös lehet nagy melegben, hiszen nem érintkeznek az izzadt testrészek, vagy ha nem kifejezetten tetszik a partnered, és nem szeretnéd nézni az arcát közben.

3. Kanalazás

A póz, mely mindig ugyanakkor kerül elő: reggeli ébredés után, amikor egy merevedés nyomja a hátadat. A tökéletes reggeli szex, mely nem igényel egymásra lihegést, szemkontaktot. Intimitás azoknak, akiknek egyébként nem annyira megy.

4. Lovaglópóz

Ha férfi vagy, és ez a kedvenc pózod, akkor három lehetőség van: kövér, lusta, vagy nagyon vizuális típus vagy. Egy férfinak ez a teljes élvezetről szól: nem kell mozdulni, minden gátlás felszakad, csak gyönyörködni kell a mozgó női testen, érezni a nedvességet magunkon. Ha nő vagy és felül érzed igazán otthon magad, leginkább a dominatív személyiségedre lehet következtetni. De ez nem minden esetben igaz.

5. 69

Hacsak nem vagy tinédzser, a 69-es póz teljesen felesleges az életedben. Mindkét fél sokkal jobban élvezi az orális kényeztetést, ha nem kell közben azt viszonoznia. Férfiak, ez főleg nektek szól! Ne érezzétek állandóan szükségesnek, hogy a péniszeteket a nő szájába tegyétek! Az igazi élvezet, élvezetet nyújtani.

(Forrás: Vice)