Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Verrasztó: Kövér disznó vagyok az úszás szempontjából

Verrasztó: Kövér disznó vagyok az úszás szempontjából

Verrasztó Dávid aranyérmével folytatódott a Sette Colli nemzetközi úszóviadal Rómában – 400 vegyesen győzött nagy fölénnyel. Kenderesi Tamás másodikként zárt 200 pillangón, míg Kapás Boglárka 400 vegyesen lett harmadik, majd 800 gyorson ezüstérmet szerzett – írja a Magyar Úszó Szövetség az oldalán.

Fölényes győzelmet aratott 400 vegyesen Verrasztó Dávid – 4:11.98-as ideje ugyan bőven elmarad egyéni legjobbjától, illetve attól is, amennyivel tavaly még önmagát is meglepve győzött ugyanitt (4:07.47), ettől függetlenül érezhetően magára talált a barcelonai 4:15 után.

„Hogy mennyivel ment most rosszabbul tavalyhoz képest? Azzal a hét kilóval, ami rajtam van – mondta szokás szerint teljes őszinteséggel Dávid a döntőt követően. –

Kövér disznó vagyok az úszás szempontjából, de még van öt hét, igyekszem tovább faragni a súlyomból anélkül, hogy erőt vesztenék.

Ahhoz képest egyébként jó úszás volt ez, bár nyilván még jobb lett volna 4:10-et menni, de sajnos nem volt igazán verseny, tavaly Szetóval óriási csatánk volt, most féltáv után nem igazán tudtak velem jönni, ez is hiányzott. Mindegy, fontos, hogy a barcelonaihoz viszonyítva ez már jobban fest, mert az tényleg méltatlan volt.”