Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Sokkoló hírrel hívta a futár a lányt, miután meglepiből kaját rendelt a pasijának

Sokkoló hírrel hívta a futár a lányt, miután meglepiből kaját rendelt a pasijának

Csúnya szakítás lett a vége a kedves gesztusnak.

Felkapták a az egyesült államokbeli West Burlingtonben élő Kayla Speer szakításának történetét, miután megírta a sztorit a Twitteren. A 23 éves lány öt hónapja járt egy sráccal, de sok időt töltöttek egymástól távol, mert három órányi autóút volt az otthonaik közt.

Egyik este Kayla barátja a vizsgáira készült, ezért a lány úgy döntött, hogy kedves gesztusként meglepi őt egy kis falatozni valóval. Ehhez a Jimmy John’s étteremlánctól rendelt egy szendvicset. A telefonban elmagyarázta, hogy ő nem lesz jelen, de több hónapja járnak a barátjával, ezért

nem lesz probléma a fizetésnél.

Természetesen nem akarta, hogy a meglepetés, kínos meglepetéssé fajuljon, ezért írt egy üzenetet a úton lévő kajáról a srácnak, aki kicsivel korábban lefeküdt szundikálni – legalábbis ezt közölte párjával.

A következő hívás Kaylának az ételfutártól érkezett, aki visszaigazolta a szállítást, majd egy sokkoló hírt is közölt az ügyfelével:

Nézd, mi általában nem csinálunk ilyet, de úgy gondolom, ezt szeretnéd tudni. Amikor a barátod otthonának ajtajához értünk, beláttunk a lakásba és a kanapén feküdt boxerben, rajta pedig egy meztelen nő ült.

Kayla nem hitt a fülének ezért résztelesebben is kikérdezte a futárt, hogy biztos a barátját látta-e, ám kiderült, hogy kétséget kizáróan róla van szó.

A lány ezek után kérdőre vonta csalfa kedvesét, aki próbálta letagadni a történteket, de már nem ért semmit a magyarázkodása. Kayla végül öt hónap után szakított vele.

A BuzzFeed megkérdezte a Jimmy John’s-t is, hogy igaz-e a sztori, és az étteremlánc megerősítette a lány bejegyzését. Sőt, azóta felajánlották Kaylának, hogy tarthat egy szakítós bulit, ahová ők viszik a szendvicseket.