Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nem tud nyilatkozni VV Fanni feltételezett gyilkosa, felháborodott

Nem tud nyilatkozni VV Fanni feltételezett gyilkosa, felháborodott

Már hónapok óta előzetesben van B. László, akiről nagyon erősen valószínűsíti a rendőrség, hogy ő ölte meg Novozánszki Fannit, az egykor VV Fanni néven ismertté vált nőt. Ilyenkor egy rakás bűnöző el szokott kezdeni pénzt keresni tévéműsorokkal és egyéb interjúkkal, de B. Lászlót nem engedi nyilatkozni a bíróság, amin ügyvédje szerint nagyon kiakadt.

“Először a Bors, az­óta pedig már két tévécsatorna is megkereste B. Lászlót, hogy nyilatkozzon az ügyében, amire a férfi az első pillanatban rábólintott. Na­gyon szeretne interjút adni, és kiállni az igazáért, vállalva az elkövetett bűnét is, de ezt nem teszik neki lehetővé. Hiába minden kérelem, fellebbezés, elutasítják a nyilatkozattételt – mondta dr. Brodmann Péter, aki szerint ez nem igazságos lépés az unokaöccsével szemben.

Brodmann külön kiemelte, hogy bezzeg a szintén gyilkossági ügy gyanúsítottjaként nyilatkozható Gyárfás Tamásra más törvények vonatkoznak.

VV Fanni holtteste már hónapok óta nem került elő.