Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ez történik, ha a gyereked egy idegen nő melltartóját találja a hátsóülésen

Ez történik, ha a gyereked egy idegen nő melltartóját találja a hátsóülésen

A történetben főszereplő édesapában rendesen lefőhetett a kávé, amikor kislánya nekiszegezte a kérdést: kié a melltartó a hátsó ülésen. 

A kisemberek tesznek és mondanak vicces dolgokat, ez tény, viszont a gyerekszáj képes komoly problémákat is generálni egy-egy jól irányzott kérdéssel, ilyen volt a már bevezetőben is leírt is.

Az esetet Twitteren megosztó AngryManTV néven futó apuka négy éves lánya magabiztosan kényszerítette színvallásra az öregét a hátsó ülésen megtalált melltartó tulajdonosával kapcsolatban. Az apa, mikor a feleség “nagyon meg foglak ölni” pillantása után ismét tudott köpni, nyelni, hiába magyarázta, hogy biztos nincs melltartó a kocsija hátsóülésén, a kislány hajthatatlan volt. Tovább erősködött:

“De, az a kosár izé a pántokkal!”

Valószínálűleg a mars sem vörösebb, mint a fej, amivel az édesapa természetesen az édesanya kiséretében elgyalogolt a garázsig, ahol benézve a hátsóülésre, megpillantották a kosaras izét pántokkal.

Egy eldobható arcmaszk volt az, amit általában akkor használnak az emberek, amikor káros, belélegezhető anyagokkal dolgoznak.

Ebből majdnem büntije lett az apukának.

 

(Via Mirror)