Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tite caipirinhával ünnepelte a továbbjutást

Tite caipirinhával ünnepelte a továbbjutást

Saját bevallása szerint a Brazília nemzeti italának számító caipirinha nevű koktéllal ünnepelte meg Tite, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csapata szerdai, világbajnoki továbbjutását.

Az 57 éves szakvezető együttese 2-0-ra legyőzte Szerbiát az oroszországi torna csoportkörének harmadik fordulójában, így nem jutott a címvédő német csapat sorsára, és elkerülte a kínos kiesést.

“Most megyek, és megengedek magamnak egy caipirinhát” – fogalmazott a találkozó utáni sajtótájékoztatón Tite. Hozzátette: olyan csapata van, amelyik bizonyította, mentálisan erős, bírja a nyomást, és a cseréi is bármikor képesek megbirkózni a felelősséggel.

A brazil válogatott az 1982-es világbajnokság óta mindig megnyerte a csoportját, és a szerb csapat legyőzésével ez a sorozata most sem szakadt meg. A csapat a nyolcaddöntőben Mexikóval találkozik hétfőn, Szamarában.

(MTI)