Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Baromi izgalmasnak ígérkezik a Liza, a rókatündér rendezőjének új filmje

Baromi izgalmasnak ígérkezik a Liza, a rókatündér rendezőjének új filmje

November elsején mutatják ba a Liza, a rókatündért jegyző Ujj Mészáros Károly következő filmjét, az X – A rendszerből törölve című alkotást, amihez elkészült az első előzetes. A trailer alapján a film a korábbi alkotásához hasonlóan erősen kilóg majd a magyar mezőnyből, és ha fele olyan jó lesz a végleges film, mint az előzetes, akkor borítékolható, hogy felfelé.

Eleve kevés jó minőségű akció-thriller készül itthon, sorozatgyilkosos alkotások meg pláne. Ezt az űrt igyekszik kicsit befoltozni Ujj Mészáros filmje.

A történet nagy vonalakban annyi, hogy egy rendőrnőnek feltűnik, hogy valamiféle összefüggés lehet öngyilkosságok között, és hogy nem is öngyilkosságok ezek, hanem egy zseniális sorozatgyilkos bűncselekményei. Jó, hát nem egy világmegváltás, de az ilyen filmeknél úgyis az a lényeg, hogy mi a nagy csavar, a szörnyű titok, meg milyen a sztori kivitelezése.

A film főszereplője Balsai Móni lesz, de szerepel majd benne Schmied Zoltán, Bede-Fazekas Szabolcs, Molnár Áron, Kulka János, Básti Juli, Hámori Ildikó, Olasz Renátó, Szirtes Ági és Fekete Ernő is.