Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kemoterápiára jár a Miss Balaton versenyzője, de bejutott a középdöntőbe

Kemoterápiára jár a Miss Balaton versenyzője, de bejutott a középdöntőbe

Szűcs Adriána mellrákkal küzd, de nem hagyja, hogy megbetegedése bármiben is akadályozza.

A Blikk számolt be róla, hogy Szűcs Adriána tavaly novemberben, 26 évesen vette észre, csomók vannak a mellében, de elküldték, mondván, ilyen fiatalon nem lehet mellrákja. Nem hagyta azonban annyiban a dolgot és végül kiderült, rossz sejtése beigazolódott.

„Többek között azért jelentkeztem a versenyre, hogy felhívjam a figyelmet arra, a rák nem életkor szerint válogat. Elhatároztam, hogy részt veszek a Miss Balatonon akkor is, ha kezelés alatt állok, és bekerülök a legjobb 14-be, hogy egy egész országnak megmutassam: mosolyogva is végig lehet csinálni a kemoterápiát.”

– mondta a lapnak, hozzátéve, hogy a haja kihullása kevésbé viseli meg, mint a kemoterápia utóhatásaként fellépő rosszullétek. Mint hozzátette,

„Nem véletlenül sikerült idáig eljutnom, hiszen a párom mindenben támogat, ráadásul sokat segített a Mellrákinfó Egyesület, valamint az, hogy nyilvánosságra hoztam a betegségem.”