Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Hibázott Vajna Timi: megpillanthattuk misztikus mellbimbóját

Hibázott Vajna Timi: megpillanthattuk misztikus mellbimbóját

Ezt nem így akarhatta, mégis kiszúrja vele a szemünk.

Eddig takargatta a babaprojekten dolgozó Vajna Timi, pedig olyan hegyes és kemény, hogy azzal bármikor képes lenne Andy nevét üvegbe karcolni. Mi az?

Természetesen a kormánybiztos-feleség mellbimbójáról van szó, amelyet sokáig úgy rejtegetett, mint templomosok az elveszett frigyládát.

De csak februárig, mint arra egyik tanult kollégánk felhívta a figyelmet. És eddig ezt hogyan nem vettük észre?

Tímea ekkor tette ugyanis közzé a Youtube-on, a fantáziadús Tímea Vajna, Maldives című izéjét (nevezzük mondjuk imázsvideónak), amelynek az utolsó jelenete igencsak 18 pluszosra sikerült, de ezt valószínűleg az operatőr, a vágó és maga a művésznő sem vette észre. Nézzék csak:

Bár kiszúrja a szemünket, de ha nem kapták volna el a pillanatot, akkor segítünk.

Vajnáné már többször kacérkodott a rajongóival mellbimbófronton. Egyszer például odáig ment, hogy a saját sógorjelöltjével fotóztatta magát félmeztelenül, csak követőinek nem mutatta meg a lényeget.

🌟#starfish #sea #ibiza #gopro #underthesea #mermaid #summer #vacation #spain

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A Maldív-szigeteken forgatott videó egyébként a Bumeráng című film egyik klasszikus jelenetét juttatta eszünkbe.

Azaz, árnyék vagy mellbimbó?

Ha szándékos villantásról volt szó, akkor természetesen elnézést kérünk és megkövetjük Timit, amiért azt feltételeztük, hogy véletlenül mutogatta a kebleit.