Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A süket látnokmacska szerint Messiék pakolhatnak a hazaútra

A süket látnokmacska szerint Messiék pakolhatnak a hazaútra

Nigéria meg fogja verni Argentínát a kedd esti szentpétervári mérkőzésen – jósolta Achilles, az Ermitázs “látnok” macskája.

A süket kandúr, amely a világbajnokság alatt még egyszer sem tévedett, ezúttal a nigériai zászló mellett álló tálból kezdett el falatozni, búcsút vetítve előre Lionel Messi csapatának, amely kizárólag győzelemmel juthat tovább.

A híres múzeum házi orákuluma megjövendölte, hogy a nyitómérkőzésen az oroszok legyőzik a szaúdiakat (5-0), mint ahogy az összes eddigi szentpétervári mérkőzés eredményét is: Oroszország a macska jóslatának megfelelően felülmúlta Egyiptomot (3-1), Irán Marokkót (2-1), Brazília pedig Costa Ricát (2-0).

Az argentinok ugyancsak egy ponttal, de rosszabb gólkülönbséggel a negyedik helyen állnak a D csoportban Izland mögött. Nigériának három, a már továbbjutott Horvátországnak pedig hat pontja van.

A Nigéria-Argentína mérkőzés közép-európai idő szerint 20 órakor kezdődik Szentpéterváron. (MTI)