Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Palvin Barbi pucér mellbimbóval hergeli az Instagramot, Kis Grófónak fogszabályzója lett – A nagy bulvárszemle

Palvin Barbi pucér mellbimbóval hergeli az Instagramot, Kis Grófónak fogszabályzója lett – A nagy bulvárszemle
  • Demcsák Zsuzsa alaposan kigyúrta magát, a műsorvezető az Instagramon osztott meg egy képet, amelyen tökéletesen látszik, mekkora munkában van. Demcsák a Blikknek elárult, nem eszik csokoládét, s hetente nyolcszor edz, akár egy élsportoló.
  • Kis Grófót sokan cikizték a fogai miatt, a bulibáró ezért úgy döntött, szabályozza őket. Az énekes a Borsnak elmondta, már több mint egy éve viseli a szinte teljesen átlátszó fogszabályzóját, amit lehet hordani nappal és éjszaka is.
  • Palvin Barbi teszteli az instagramosok éberségét, a magyar modell olyan képet posztolt, amelyen kilátszik a mellbimbója, ezt azonban tiltja a közösségi site szabályzata. Az NL Café figyeli a folyamatokat, a portál szerint Palvin megúszhatja a felelősségre vonást, mivel a képe már több napja elérhető az oldalon.
  • Köllő Babettet pucér képekkel zaklatják a pasik, írja a Bors. A Feleségek luxuskivitelben sztárja sorra kapja az obszcén fotókat, főleg a rajongók nemi szervéről.
  • Szerednyey Béla 17 évvel fiatalabb rajongóját vette feleségül, igaz, már hét és fél éve, a színész azonban csak most beszélt erről a FEM3 Café műsorában, írja a Femina. A Jászai Mari-díjas rendező elmondta, tökéletes a házasságuk, Szerednyey szerint felesége a legjobb társaság a világon, ráadásul nagyon jó hatással van rá.