Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Elárulta a feminista szexmunkás, mi volt a legperverzebb dolog, amit kértek tőle

Elárulta a feminista szexmunkás, mi volt a legperverzebb dolog, amit kértek tőle

Csodálatos témát talált a Vice, a 10 kérdés, amit mindig is meg akartál kérdezni egy… című sorozatához. Ezúttal ugyanis egy feminista prostituáltat faggattak ki a munkájáról. A szexmunkás hölgy pedig készségesen válaszolt, és talán még többet is megtudtunk tőle, mint amennyit szeretnénk.

A Londonban élő Andy, aki művésznevén Diszkós Cici néven kínálja bájait kuncsaftjainak, többi közt elmondta, hogy nincs futtatója és a legtöbb vendégével online veszi fel a kapcsolatot. Egy óra együttlétért 150 fontot, azaz körülbelül 55 ezer forintot kér, de bizonyos ügyfeleinek kedvezményt biztosít.

A szeretkezés mellett például pornóforgatást és escortot is vállal.

Andy kérdésre elárulta, hogy nem használ fogamzásgátló tablettát, mert sterilizáltatta magát, ezért nem is eshet teherbe. A vendégeivel minden esetben óvszert használ, a felnőttfilmekhez pedig beszerzi az engedélyeket.

A hölgy feministának tartja magát, ezzel együtt nem érti azokat a feministákat, akik elítélik a női szexmunkát. Szerinte a prostitúció épp szembemegy a férfiak dominálta társadalommal, hiszen önállóságot biztosíthat egy nőnek.

Megválaszthatod, mikor dolgozol, azt is, mennyit fizessenek neked. Ha akarsz, csak egy-két vendéget fogadsz és egész nap fetrenghetsz az ágyban, és ezzel semmi baj sincs

– magyarázta Andy, aki első alkalommal egy idősebb úrral volt együtt, aki kemény fenekelést kért tőle, mielőtt életmentő műtétre ment. De a legdurvább dolog nem ez volt, amit kértek tőle.

Egyszer egy tag felhívott, hogy fizet nekem 10 ezer fontot, ha leszopom a kutyáját – én természetesen nemet mondtam. Nem tudom, valós kérés volt-e, mert sokan csak azért hívnak telefonon, hogy kiverjék, miközben a szexuális fantáziájukról beszélnek. Illetve volt egy srác, aki belepiszkított volna a felnőtt pelenkájába és azt szerette volna, hogy pucoljam ki. Undorító…

Andy-nek voltak komoly, de bonyolult kapcsolatai, többnyire féltékeny ex-barátokkal. Mostanában már nem randizik férfiakkal, ami saját bevallása szerint megkönnyíti az életét. Ahogy az is, hogy az utóbbi időben főleg queer, szexmunkás partnerei voltak.

Úgy gondolja, hosszabb távon nem a legalizálás, hanem a dekriminalizáció és a stigmák megszüntetése tenne jót az iparnak Angliában.