Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Íme, 5 méterről a WTCR-horrorbaleset, amit Michelisz ép(p)en megúszott

Íme, 5 méterről a WTCR-horrorbaleset, amit Michelisz ép(p)en megúszott

Alig pár méterről tudta videóra venni egy néző a WTCR-futam szombati horrorbalesetét, amit Michelisz Norbert éppen, hogy csak megúszott. A hvg.hu szúrta ki a Facebookra feltöltött amatőr videót, amit készítője a lakása erkélyén állva, néhány méter távolságból rögzített. Nem csoda, ha a baleset utáni pillanatban rémülten hátraugrott:

Jorge Costa Neto

Jorge Costa Neto posted a video to his timeline.

A Zoom.hu is írt róla, hogyan történt a baleset: a WTCR portugáliai versenyén Michelisz Norbert, a magyar pilóta a harmadik helyről rajtolt Rob Huff és Mehdi Bennani mögül. Egész jól sikerült indulnia, de a két volkswagenes pilóta, s csapattárs mégis egymással volt elfoglalva az igen szűk utca pályán.

Egyikük sem engedett, és végül hatalmas sebességnél összeakadtak. Rob Huff autója a palánkról visszacsapódva Michelisz autójának az oldalába állt. Michelisz ezzel még elcsúszott a beleset mellett, de a komplett mezőny fennakadt a két Volkswagenen, s az összes autót belekeveredett a tömegbalesetbe.

Borítókép: A baleset pillanata / Forrás: Facebook