Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Párttá alakul Toroczkai László mozgalma

Párttá alakul Toroczkai László mozgalma

Megalakult és a jövőben pártként működik a Mi hazánk mozgalom, ezt Toroczkai László jelentette be Ásotthalmon szombaton.

A nagyközség polgármestere a szervezet zászlóbontó nagygyűlésén azt mondta, a haza felemelése hozta össze a bajtársi közösséget, céljuk pozitív jövőképet nyújtani, olyan országot építeni, ahonnan nem elmennek, hanem ahova visszaköltöznek a magyarok.

„Olyan Magyarországot szeretnénk Európában, amely fehér szigetként megmarad, ha lesz Európai Unió akkor is, ha eltűnik, akkor is” – hangsúlyozta Toroczkai.

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közölte, a Mi hazánk képviseletében kész vállalni a munkát a parlamentben. A politikus a népesedés ügyét nevezte a legfontosabb problémának, úgy fogalmazott: minden hiába, ha nincs elég magyar gyermek, ez a 21. század legfontosabb kihívása.