Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Horror baleset történt Michelisz szombati WTCR futamán

Horror baleset történt Michelisz szombati WTCR futamán

A magyar versenyző is belekeveredett a rajt utáni tömegbalesetbe. Egyetlen autóként tovább tudott menni az 5-ös számú Hyundai, de egy hatalmas lyuk volt az oldalán.

Horrorisztikus baleset történt történt Michelisz Norbi első, szombati futamán. A WTCR portugáliai versenyén a magyar pilóta a harmadik helyről rajtolt Rob Huff és Mehdi Bennani mögül. Egész jól sikerült indulnia, de a két volkswagenes pilóta, s csapattárs mégis egymással volt elfoglalva az igen szűk utca pályán.

Forrás: Facebook.com

Egyikük sem engedett, és végül hatalmas sebességnél összeakadtak. Rob Huff autója a palánkról visszacsapódva Michelisz autójának az oldalába állt. Michelisz ezzel még elcsúszott a beleset mellett, de a komplett mezőny fennakadt a két Volkswagenen, s az összes autót belekeveredett a tömegbalesetbe.

A negyedik helyen autózó Thed Björk annyit mondott, hogy soha nem volt még ilyen “élménye” pályán, brutális volt: Huff autója nekiment a fejemnek – magyarázta. Tom Corronel szerint rengeteg autó totálisan összetört, s maga is azt mondta, soha nem volt még ilyenben része.

Forrás: Facebook.com

A zengős Szabó Zsolt annyit tett hozzá, hogy reméli mindenki jól van, de elég extrém volt, mert nem lehetett kijönni az autóból sem. Egyedül Michelisz tudta elérni a kör végén, ahol a rajtrácson állt meg a piros zászlóval megszakított futamon. Vélhetően azért ő is megsérül, mert a közvetítésben egy jégzselés zacskót szorított a csukójára. Hogy mikor lesz futam és milyen azt egyelőre nem tudni.